En el marc de l’exhibició castellera de la Colla Joves Xiquets de Valls i Colla Vella dels Xiquets de Valls que ha tingut lloc aquest divendres, el cap de llista de CDC al Congrés per la demarcació de Tarragona, Ferran Bel, s’ha manifestat davant les últimes filtracions de la conversa entre el ministre d’Interior i el director de l’Oficina Antifrau.

Bel ha assenyalat que “estem davant d’un clar atac per fer trontollar Convergència i eliminar políticament alguns dels seus representants, com és el cas d’Artur Mas i Xavier Trias”. Per aquest motiu, el cap de llista ha manifestat que “ara és el moment de fer pinya amb el president Puigdemont i amb tota aquella gent que s’ha vist afectada, de manera directa, per les difamacions en contra de CDC”.

Bel també ha apuntat que “tots aquells que al seu moment van aprofitar les difamacions per a fer-ne ús polític en contra de CDC haurien de disculpar-se públicament”. Al mateix temps, el cap de llista ha reiterat que “en qualsevol altre país, amb un fet d’aquestes característiques, hauria de dimitir el govern en conjunt”.

Finalment, el Bel ha animat a què aquest diumenge 26 de juny “la ciutadania vagi a votar per dignitat i per tal que hi hagi una resposta clara a les urnes”.
Aquesta tarda el cap de llista participarà en l’acte final de campanya de CDC a la ciutat de Manresa.