El candidat de CDC ha recordat que també s’ha de votar pel Senat perquè “les millors veus per defensar el mandat democràtic del 27S són les de Convergència”

El cap de llista al Senat, Miquel Calçada, ha animat els catalans a votar per Convergència Democràtica de Catalunya per “donar una resposta contundent a totes les informacions que s’han publicat els darrers dies” entre el ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, i e director de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso. En aquesta sentit, Calçada ha convidat els més de cinc milions de ciutadans cridats a votar a què “no es quedin a casa i surtin a votar amb consciència a CDC”.

Miquel Calçada també ha recordat que avui hi ha l’opció d’escollir els representants catalans al Senat, “penseu que també hi ha la papereta taronja, on s’han de marcar tres caselles. I quan ho feu, penseu que els candidats de Convergència són les millors veus per defensar el mandat democràtic del 27S”, ha conclòs.