“Defenso el full de ruta que va donar lloc a Junts pel Sí, i demano a tothom un punt de serenitat i no anar improvisant alternatives”

El cap de llista de CDC al Congrés, Francesc Homs, ha assegurat en una entrevista aquest matí a El Món a Rac1 que és “escèptic” pel que fa a la política espanyola i que “no en podem esperar res”; per això, ha afegit que “nosaltres hem de fer camí des de Catalunya amb el mandat del 27S, que s’ha consolidat amb la investidura del president Puigdemont, i anar a Madrid a defensar els interessos de Catalunya”. Homs ha insistit en la defensa del full de ruta de Junts Pel Sí i ha demanat “un punt de serenitat i no improvitzar alternatives”.
“PP i Ciutadans tenen el Rècord Guinness d’enterrar el procés”, ha criticat el candidat de CDC, qui ha afegit que “ara estem en un cert impàs però estic convençut que Puigdemont superarà qüestió de confiança”. “No hi ha cap procés important a la vida que no passi un sotrac quan s’està construint”, ha senyalat Homs.
El cap de llista de Convergència a les eleccions generals ha recordat que la seva formació política “té més alcaldes i regidors que cap altre partit” i que totes les decisions que ha pres CDC en l’últim any, com per exemple posar fi a CiU, impulsar Junts Pel Sí o el pas al costat del president Mas, “han estat decisions difícils però ho hem fet per coherència amb el procés i perquè ens ho creiem”.