Ha valorat en positiu la proposta del president Mas de la presidència en tàndem

La portaveu de Convergència Democràtica, Marta Pascal, ha explicat que “el centre de gravetat del procés fundacional és la gent, que haurà de triar quin partit nou vol”. Ho ha dit en declaracions a l’Ara Bassas, on ha valorat positivament la proposta que ha fet aquest migdia el president de CDC, Artur Mas, d’una presidència en tàndem: “El president Mas ha posat el focus en la paritat, en compartir la responsabilitat i això és molt revolucionari en l’estructura convergent”, ha destacat Pascal sobre el suggeriment de Mas.

La portaveu de CDC ha anunciat també que “es discutiran” les incompatibilitats, però que ella és partidària que “sigui compatible tenir responsabilitats de partit amb responsabilitats institucionals”. Pascal també ha posat l’accent en l’equip de 12 persones que “faran funcionar la maquinaria del partit”.

De totes formes, Pascal ha recordat que “de tot plegat” l’última paraula la tenen els militants, “que votaran i decidiran aquest cap de setmana”.

No podem defugir cap pensament, hem de tenir projecte propi: no només volem un país lliure sinó que valgui la pena”, ha senyalat, i ha afegit que això “es fa oferint propostes de temes que afecten al dia a dia de la gent”. En aquest sentit, Pascal ha afirmat que “ambicionem el centre polític i no ens volem encorsetar a res més”.