Cristina Xatart i Alzina

Formació:
Graduada en Administració i Gestió d’Empreses (Abad Oliva-CEU), Estudis d’Empresarials (Estudis Universitaris de Vic), Diplomatura en Criminologia i Política Criminal (Universitat de Barcelona), Postgrau en Direcció de Seguretat Privada (Universitat de Barcelona). Grau Superior de Música al Conservatori del Liceu.

Trajectòria professional:
Direcció de Marquèting i Marxandatge a l’empreses del sector tèxtil com  Caribú SA, Waipaï, El Corte Ingles i d’altres empreses del sector 1996 a 2009.

Com a Directora de Marquèting i Marxandatge vaig disposar d’un bon equip per a la supervisió de les botigues  pròpies i franquiciades. Dintre de la gestió general de l’equip, vaig coordinar i supervisar tant l’equip de Marxandatge Visual com el dels Supervisors de les botigues. Per gestionar i entrenar els equips vaig dissenyar i posar en marxa tot un seguit de tècniques de marxandatge, així com la realització dels manuals corporatius tant de les tècniques de venda com del Marxandatge.

Per la gestió dels Stocks tant de les botigues pròpies i franquícies, vaig establir diferents variables de control i anàlisi per a finalment poder presentar a la propietat els resultats anuals de les botigues. Dintre d’aquestes tasques vaig també tenir responsabilitat directe sobre els projectes de nova obertura de botigues franquiciades, així com del control de la viabilitat dels negocis franquiciats i la presentació de raports i informes de control.
Currículum polític:

 

  1. Consell Comarcal del Maresme del Juliol 2011/2015. Coordinadora de l’Àrea de Benestar Social, Educació, Consum, Joventut i Sanitat. Planificació i gestió dels recursos econòmics, humans i logístics necessaris per garantir la rendibilitat i l’eficiència de les àrees sota la meva responsabilitat, gestió i control dels serveis a oferir i de les prestacions a decidir, elaboració del pla de gestió anual (activitat, qualitat i satisfacció) i seguiment anual del pressupost de gestió a fi de garantir-ne el compliment. Àrees de Responsabilitat: Equip d’Atenció a la Infància i adolescència, atenció social primària, atenció a la dona (SIAD), Transport Adaptat, suport a les persones amb dependència, servei Comarcal de Joventut, Pla Territorial de la Ciutadania i Immigració, Salut Publica, Servei de Minories Ètniques, Arxiu Comarcal, Servei d’educació: Menjadors escolars, Transport escolar, beques i ajuts i monitoratge educatiu, Servei de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor (OCIC)
  2. Consellera Comarcal del Consell Comarcal del Maresme 2008/2011
  3. 1ª tinent d’Alcalde Ajuntament d’Alella 2012-2015 i Regidora de Turisme. He estat la màxima responsable de la creació, disseny i estudi de la nova marca turística d’Alella. He dut a terme la investigació de mercat, l’elaboració del pla estratègic de màrqueting i comunicació així com tot lo relacionat amb l’edició del material promocional i el posicionament a les xarxes socials. Dintre d’aquesta posició també he estat la responsable de la gestió de la oficina d’informació turística i de la creació i coordinació d’esdeveniments.
  4. Regidora de l’Ajuntament d’Alella 2008/2011