David Puentes i Jurado

Enginyer Tècnic en Imatge i So i Superior en Telecomunicacions i Electrònica, Master en Direcció de Projectes i Tractament i Processat de la senyal. Elaborant Tesi Doctoral. Cursos i seminaris a EIPA (European Institute of Public Administration), ESADE, IESE de gestió i direcció de projectes i en noves formes de gestió de les AAPP.  He estat membre del consell assessor d’Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, membre de l’equip CIS (City Innovation Sumit) i CIP (City Prototyping). Membre de la Direcció  del I Congres internacional sobre innovació i millors pràctiques en les AAPP.

 

Membre de l’associació d’antics Alumnes de la Salle, membre de la Junta Directiva del Club Natació Atlètic-Barceloneta, director de la Barcelona Waterpolo Final Four 2008, Barcelona Waterpolo Final Six 2014 i membre de la direcció de la Barcelona Waterpolo Final Six 2015. Membre de l’equip organitzador dels europeus de natació del 2018 i de la prova a Barcelona de la Copa del Món de llarga distància.

Actualment treballant al sector de les Tecnologies de la Informació i anteriorment en  empreses del sector de la Cultura, la Gestió esportiva, la Consultoria i Comunicació audiovisual.

Militant de CDC, membre de les sectorials TIC i Esport.