Esther Padró i Maristany

Advocada especialitzada en dret civil, especialment matrimonial. Vaig desenvolupar l’exercici d’aquesta professió, compaginant-la durant els últims anys com assessora de polítiques socials al Parlament de Catalunya, fins la meva entrada al Departament de Benestar, Social i Família l’any 2010 com a cap del gabinet del conseller. Posteriorment he pogut desenvolupar la meva activitat professional com a directora del servei de tuteles de la Fundació Vella Terra fins a finals del 2014. Després vaig poder formar part de la Quarta Tinença d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona com a assessora de polítiques socials, lloc que ocupo actualment també dins del grup municipal de CiU.

 

Vaig entrar a militar a l’Agrupació de Gràcia tant des de la JNC com a CDC l’any 2004. Al 2005 vaig poder ser cap de col·lectiu de la JNC d’aquesta Agrupació. Al 2006 vaig entrar a formar part del CEN de la JNC portant l’àrea de polítiques socials fins la meva jubilació al 2010.

Paral·lelament des de CDC, vaig ser consellera de Barcelona des del 2005, passant al 2008 a ser consellera nacional. Alhora sóc membre de l’executiva de la meva agrupació des del 2005.

Al Congres de CDC del 2008 vaig poder formar part de la ponència sectorial com a redactora de l’àmbit d’immigració.

Així mateix des del 2007 al 2011 vaig ser consellera municipal del districte de Gràcia.