Guillem Cabot i Enseñat

Jubilat de Telefònica, avui Movistar, quan exercia la categoria de Subdirector a la Província de Barcelona. Vaig entrar als serveis de aleshores Telefònica, l’any 1949 a la Zona Internacional de Tanger, doncs explotàvem el servei telefònic de tota la Zona Nord del Marroc.

A la independència del Marroc, vaig participar en totes les negociacions amb el Govern marroquí per rescatar la nostra concessió i acordar la valoració de totes les instal·lacions. Negociacions dures i llargues però que tingueren un bon resultat, amb acords consensuats, repatriant el valor dels actius més el capital acumulat.

L’any 1967 m‘incorporo a Telefònica Barcelona,on exerceixo els càrrecs de Interventor Provincial, Cap administratiu, Subdelegat Provincial, passant desprès a Subdirector fins a jubilarme.

Profunds coneixements de Gestió Empresarial, dret mercantil, relacions humanes.

Al tornar a Barcelona, vaig seguir dos anys d’estudis de Economia Empresarial a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Fa 10 anys que soc militant de Convergència, amb la satisfacció que el Senyor Xavier Trias va ser el meu tutor firmant-me la butlleta d’entrada.

Estic a la Agrupació de Gràcia on hi formo part de la Executiva, i també estic al Secretariat de la Gent Gran a la Sectorial..

He participat a tots els actes d’acció política i vaig iniciar visites a Col·legis Professionals per establir contactes d’aproximació d’idees.

Estic molt involucrat ideològicament amb el projecte que va posar en marxa el President Artur Mas, per aconseguir l’Estat propi e independent per a Catalunya.