Ima Mis i Cabeza

Nascuda a Girona, casada i amb una filla. Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Producció i Realització de Vídeo i Audiovisuals Professionals per la Universitat Politècnica de Catalunya. Estada a Anglaterra per cursar estudis d’anglès i de marqueting.
Professionalment he col·laborat a diversos mitjans de comunicació i he estat cap de producció d’EFE Televisió a Catalunya (1989 a 1993). Responsable d’Imatge de la Secretaria General de Joventut (febrer de 1993 a gener del 1997). Des de 1999 m’he especialitzat en el disseny, direcció i organització de grans esdeveniments poltics.

 

He produït diversos vídeos i audiovisuals de temàtica històrica, política, responsable de l’edició des de CDC dels llibres “Pal de Paller”, “Què pensa Artur Mas” i “La Catalunya emergent”, així mateix he dirigit l’exposició commemorativa dels 25 anys de CDC.

M’he dedicate, a CDC, a l’organització de grans esdeveniments.

 

Actualment sóc Cap del Gabinet de la consellera d’Ensenyament i vocal del Consell Assessor de RTVE a Catalunya.

 

Idiomes: català Nivell C, anglès First Certificate, francès i castellà parlat i escrit.

Sòcia de diverses entitats de la ciutat com:  Reus Aigüesverds i, Òmnium Cultural, ANC, Centre de Lectura, El Círcol i Creu Roja.

Ex militant de la JNC, dins de Convergència he estat responsable de l’organització i de la direcció dels actes a CDC i CiU durant els cicles electorals 1998-2003,  directora de l’Institut de Formació (2000-2004). Secretària de Logística i Actes (2004-2012). Direcció d’actes de la darrera campanya del 27S per Junts pel Sí. Actualment, sóc secretària d’Imatge i Actes de Convergència, Consellera Nacional, membre del Comitè Executiu Nacional de Convergència i presidenta Local de CDC Reus.