Josep Maria Llop i Rigol

Vaig néixer a la Palma de Cervelló, fa 52 anys. Em vaig llicenciar en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 87 i vaig desenvolupar la meva tasca com advocat, durant 1 any, a l’assessoria Jurídica de l’ONCE a Barcelona.

 

Vaig iniciar un Mestratge en Dret de la competència de la Unió europea a la mateixa Universitat autònoma i, durant aquest període, em fou concedida una beca Caixa/Fulbright per a estudiar un Màster en Direcció i Administració d’Empreses als Estats Units.

 

Fins el 2011, he desenvolupat la meva vida professional com a docent a l’Escola Superior de Comerç Internacional i a diversos programes d’universitats Nord Americanes.

 

Al nivell polític, he format part de la comissió Promotora per la segregació de la Palma, del municipi de Cervelló.

Obtinguda la independència municipal he estat regidor d’ensenyament durant 6 mesos i alcalde electe de la Palma, durant 6 anys.

 

Actualment, sóc Conseller Nacional de Convergència des de l’any 2004. Portaveu del grup de CiU al Consell Comarcal del Baix Llobregat del 2007 al 2011. Des del setembre de 2008, contribueixo com a President comarcal de Convergència.

 

I, finalment, des del gener del 2011 i fins el desembre del 2012, he tingut l’honor de servir el meu país com a Diputat, des del Parlament de Catalunya.

 

Actualment sóc assessor de la Diputació de Barcelona, a l’àrea de Benestar Social i atenció a les persones.