Mar Vázquez i Oliveros

FORMACIÓ REGLADA:

2015: Postgrau- Especialista universitari en Gestió de personal al servei de les entitats locals, URV/ UB. Data finalització: 25.11.15

2014/2015: Actualment, Màster en Direcció i Gestió de RRHH i Tècnic Superior el PRL, CEU. Universitat Camilo José Cela de Madrid.

2011:Diplomatura de Relacions Laborals, Universitat Rovira i Virgili. 2004:Tècnica Grau Superior Comerç Internacional

 

FORMACIÓ NO REGLADA:

Diversos cursos jurídics (vessant laboral) tècniques de comunicació, resolució de conflictes, administració local i activitats esportives.

 

EXPERIÈNCIA LABORAL:

1995-fins actualitat: Ajuntament del Vendrell. Tècnica d’empresa a l’Eina, Espai Empresarial.

2009-fins actualitat: Assessora jurídica laboral al Gabinet Jurídic de la UGT a la seu del Vendrell.

2006-fins actualitat: Ponent a diferents jornades sobre temes d’igualtat, assetjament laboral, negociació col·lectiva, reforma laboral, reforma de les pensions, eleccions sindicals, hàbits en el lloc de treball, relació treballador-empresa, CV, pensions…

CDC

1995-2010: simpatitzant i col·laboradora activa amb el partit.

Anys: 2007 i 2011. Membre de la llista a les eleccions Municipals.

2010- fins actualitat: militant, membre del comitè local del Vendrell, participació activa sectorial d’Esports i Coordinadora Sectorial Treball, Relacions Laborals i Ocupació al Camp de Tarragona.

2014: Cap de campanya al Vendrell de les eleccions al parlament europeu.

 

UGT

 

2006-2008: Membre de la executiva de la UGT a Tarragona, Secretaria de Relacions Institucionals i Delegada Territorial de la UGT al Baix Penedès.

2013-fins actualitat: Membre de la executiva de la UGT a Tarragona, Secretaria de Moviments Socials i d’Igualtat i Delegada Territorial de la UGT al Baix Penedès.

Membre de la mesa nacional UGT CAT-Igualtat i UGT CAT-FSP