Marc Barbens i Casals

Nascut a Ogern el 1991, viu a Solsona des de petit. És solter. Va estudiar Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona i, professionalment, s’ha especialitzat en comunicació política i institucional i en participació. Així mateix, també està vinculat al món de la ramaderia porcina.

En el vessant associatiu, durant la seva etapa universitària va formar part de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya (FNEC) i va coordinar aquest organisme a la UB. A nivell local, Marc Barbens està estretament vinculat a les entitats: va entrar a formar part de la junta d’Òmnium Cultural del Solsonès abans d’assolir la majoria d’edat; va participar en la refundació de Joventut Solsonina com a portaveu, participa en les accions de SOMRIU A LA VIDA de l’AECC i és soci de l’Associació Fènix d’ajut i suport contra el càncer i de l’Agrupació de Geganters. Així mateix, va col·laborar amb diversos programes a l’emissora Solsona FM i, en l’àmbit esportiu, va jugar amb el CE Arrels i el CF Solsona.

En la dimensió política, Marc Barbens és militant de CDC i de JNC. Va liderar el projecte de Convergència en les eleccions municipals del 2015. Durant aquest mandat és el portaveu d’aquesta formació a l’Ajuntament de Solsona i al Consell Comarcal del Solsonès.